2017 Current Μάρτιος 2017

Μεταφέρεται ο Σιδηροδρομικός Σταθμός στην πλατεία της Δράμας

KTEL1Προκειμένου να στηριχτεί η αγορά, σε συνέργεια με τον ζωογόνο ρόλο του ΚΤΕΛ Δράμας και την ομορφάδα του κτιρίου του, η διοίκηση του ΟΣΕ αποφάσισε να μεταφέρει τον Σιδηροδρομικό Σταθμό στην πλατεία της Δράμας για να αξιοποιηθεί επιτέλους το έτερο κόσμημα της Δράμας, το στρογγυλό κτίριο της πλατείας. Η σιδηροδρομική γραμμή θα περνάει από την Αγ. Κωνσταντίνου, την Εθνικής Αμύνης, την πλατεία της Δράμας και μέσω της Παπανδρέου και της Λεωφόρου Στρατού θα βγαίνει από την πόλη.

 

Στο πλαίσιο της στήριξης της αγοράς και των επαγγελματιών της Δράμας θα γίνουν οι παρακάτω ήπιες παρεμβάσεις:

Κάτω από την πλατεία της Δράμας θα κατασκευαστεί υπόγειο παρκινγκ (όταν αναλάβει δήμαρχος ο Κ. Χαρακίδης)

Η «πράσινη γέφυρα», τελικά δεν θα κατασκευαστεί. Στη θέση της θα γίνει μία «κίτρινη γέφυρα» από ταξί που θα ξεκινάει από την πλατεία, θα περνάει από την οδό Κύπρου, θα φτάνει στο ΚΤΕΛ και μέσω της οδού Βάρναλη θα φτάνει στην 19ης Μαΐου. Σε όλο το μήκος της διαδρομής θα σταθμεύουν και θα διέρχονται μόνο ταξί.KTEL

Ο Αγ. Νικόλαος θα μετατραπεί σε εμπορικό κέντρο για να μην χαλάει την ωραία εικόνα των μαγαζιών που έχτισε η μητρόπολη γύρω από τον ναό.

Το μουσείο θα μετατραπεί σε εναλλακτικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης

Κατά μήκος της Εθνικής Αμύνης, από την πλευρά του κήπου θα κατασκευαστούν καταστήματα που σε συνδυασμό με καινούργιο δρόμο, θα επιτρέπουν την είσοδο των αυτοκινήτων μέσα στο κατάστημα, ώστε ο οδηγός να ψωνίζει χωρίς να χρειάζεται να βγει από το αυτοκίνητο.

Οι πεζοί, θα φύγουν, θα πάνε αλλού.

 

tanzo
ΥΓ.
το άρθρο έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα και περιγράφει φανταστικές καταστάσεις

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Powered by: Wordpress